Kerhot ja kurssit

Kevät 2024 

4H-kerhot:

Kevään kerhokausi starttaa viikolta 3. Toiminta kestää aina viikolle 21 asti. Kerhot eivät kokoonnu koulujen loma-aikoina (talviloma vko 9, pääsiäinen ym. pyhäpäivät). Aluehallintovirasto tukee toimintaamme .

- Leivontakerho 1-6luokkalaisille
maanantaisin klo 15.15-16.45 Muksulan kotitalousluokassa. Hinta 20 €. Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Niin uudet kuin vanhat ilmoittautuvat uudelleen kevät kaudeksi.

- Yleiskerho Ylipäänkoululla
tiistaisin klo 17-18. Kerhossa mm leikitään, askarrellaan ja ulkoillaan kävijöiden mielenkiinnon mukaan. Ohjaajana Tuuli Sillanpää ja Alina Järvelä

- Liikuntakerho Tunkkarin koululla
tiistaisin klo 16.30-17.30. Leikkejä ja liikuntaa, mukavaa yhdessäoloa sisällä ja ulkona. Ohjaajina Aava Kainu ja Ilona Kaustinen.

- Yleisurheilukerho Liikuntakeskuksen salissa
Alkaa keskiviikkoisin 13.9 alkaen klo 18.30-19.30. Yleisurheilukerho on suunnattu 6 - 10 vuotiaille. Kerhossa leikitään ja tutustutaan yleisurheilun alkeisiin! Toiminta järjestetään yhteistyössä Vetun kanssa.  pst. ohjaaja hakusessa.

Leivontakerho ilmoittautuminen

Leivontakerho alkaa 15.1.2024 Muksulan kotitalousluokassa

Oletko 4H jäsen
Saako lapseni näkyä 4h mainonnassa

Kerholaiset ovat toimintamme keuhkot, mutta ohjaajat ovat sen sydän

Sinä yli 13vuotias tule mukaan 4H-toimintaan ohjaajana.  Alle 15vuotias ohjaa aina parin kanssa.

HAEMME KERHONOHJAAJIA!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Onko sinulla kiinnostusta ohjata harrastustoimintaa alakouluikäisille lapsille? Harrastatko esim. jotain urheilulajia tai oletko kiinnostunut vaikkapa maalaamisesta, pelaamisesta tai leipomisesta ja haluat jakaa tietotaitoasi muille? Haemme sekä syys- että kevätkaudelle väh. 13-vuotiaita nuoria kerhonohjaajiksi. Työhön kuuluu kerhon ohjaamisen lisäksi kerhokertojen suunnittelu. Kerhot pidetään koulujen jälkeen iltapäivisin. Jos kiinnostuit ja olet halukas ohjaamaan kerhoa, ota yhteyttä Vetelin 4H:n numeroon 040 747 2347.