Marjanosto

Satosankarit marja-asemamme avataan 30.8.

Ostamme perkaamatonta kypsää puolukkaa sekä erän pihlajanmarjaa. Marja-asema on auki maanantaisin klo 17-19 ja torstaisin klo 9-11  ja se sijaitsee tutulla paikalla Niilon hallilla, Puukalliontie 7. Tuomalla keräämäsi metsämarjat myyntiin 4H:n Satosankarit-marja-asemalle tuet paikallista nuorisotyötä.

Päivänhinnat

Hinnoittelu selviää meillekin vasta ostoaamuna ja päivän ostohinta julkaistaan heti sen varmistuttua Kaustisen 4H-yhdistyksen kotisivuille, sekä Facebookkiin. Maksu suoritetaan käteisellä marjojen luovutuksen yhteydessä.

Puolukka: 1 €/kg.

Pihlajanmarja: 0,80 €/kg.

Pihlajanmarjan ostamiseen meillä on kiintiö, jonka täyttyessä osto lopetetaan.

Hygieniaohjeistus

Tuothan marjat elintarvikekelpoisissa astioissa, esim. ämpäri, saavi tai elintarvikelaatikko. Ei siis esimerkiksi muovipusseissa, kasseissa tai säkeissä, kiitos!

Puolukan tulee olla puhdistamatonta, jotta se säilyy paremmin.
Emme ota vastaan puhdistettua tai pilaantuneen hajuista marjaa.

Pihlajanmarjan tulee olla kypsää, pienterttuihin riivittyä eivätkä marjat saa olla taudin vioittamia. 

Tutustuthan myös vasemman palstan tiedostoihin marjojen laatusäännöistä!

Kiitos kaikille vuonna 2020 Vetelin 4H-yhdistyksen marja-asemalle mustikkaa ja puolukkaa nuorisotyön hyväksi myyneille marjastajille!

Mustikkaa ostimme yhteensä 3197,4kg ja puolukkaa 11211,7kg. Mustikoista poimijoille tuli tuloja yhteensä 6731€ ja puolukoista 12332,9€. Vetelin 4H-yhdistys sai mustikoiden välityksestä nuorisotyöhönsä 735,4€ ja puoklukoiden välityksestä 2578,7€, yhteensä 3314,1€. Tällä summalla keksitään taas monenlaista kivaa tekemistä lapsille ja nuorille.

Marjojen oston lisäksi veimme marjojen oston aikana lähimetsiin 259 Vetelin alakoulujen oppilasta poimimaan marjoja. Toivottavasti saimme jokusen lapsen samalla innostumaan marjojen poiminnasta.

Jatkamme myös tulevana marjakautena mustikoiden ja puolukoiden välittämistä.