Palvelut

Yrityksen ei tarvitse ollaan mitään suurisuuntaista. Sen perustaminen ei myöskään ole vaikeaa. Yritysideasi voi olla uusi, tai voit käyttää jotain jo keksittyä. Yrityksessäsi voit esimerkiksi myydä leivonnaisia, pestä ikkunoita, hoitaa lapsia tai tarjota kauppa-apua vanhuksille. Pienimuotoinen toimii hyvin, mutta suurempikaan ei ole kiellettyä.

Tarjoamme palveluita Vetelin kunnan alueella. Näitä ovat mm:

  • kodinhoitoapu
  • pihanhoito ja nurmikon leikkuu

Hinta on 17€ /tunti + alv

Nurmikonleikkuu tai trimmeröinti/raivaus yhdistyksen koneella on 19€ + alv

Nuorilla on mahdollisuus kouluttautua edellä mainittuihin työtehtäviin, sekä kerhoohjaajaksi. Tarjoamme nuorille myös mahdollisuuden tuellamme perustaa 4H-yrityksen.

Järjestämme metallinkeräyskampanjoita, sekä syksyisin palvelemme asiakkaita marja-asemalla.


Palveluiden tiedustelut ja tilaukset

040 7472347 tai veteli@4h.fi


AIV ASTIAKERÄYS 14.-15.10.2016

Otamme vastaan AIV-astioita Räyringin hyötykäyttöaseman takana olevalla vanhalla kaatopaikalla 14. – 15.10. Keräyspiste on avoinna perjantaina 14.10. kello 15-18 ja lauantaina 15.10. kello 10-15. Palautukseen hyväksytään ainoastaan Oulun AIV-tehtaan pakkaamien säilöntäaineiden tyhjät kanisterit (30 l) ja tynnyrit (200 l) Viljelijöitä pyydetään tuomaan keräykseen kertakäyttölavoja (1 lava / 60 kpl 30 litran kanistereita). Autathan myös 4H-nuorta pakkauksessa. Lisätietoja www.4h.fi/AIVkerays

 

MAATALOUSMUOVIEN KERÄYS

Keräyksessä otetaan vastaan maataloudenkiriste- ja aumakalvoja. Kalvojen tulee olla verkottomia ja vapaita muista roskista esim. kotitalousjätteestä ja kanistereista. Muita muoveja ei hyväksytä. Pohjanmaan Muovinkierrätys Oy noutaa muovit tilalta veloituksetta. Pienin noudettava erä on 10 m3 ja 1000 kg. Muovien tulee olla varastoituna siten, että niiden lastaaminen rekkaan onnistuu. Lastaaminen tapahtuu rekan kourakuormaimella.

 Pohjanmaan Muovinkierrätys lahjoittaa jokaisesta kerätystä laatuvaatimukset täyttävästä muovitonnista 18 euroa paikalliselle 4H-yhdistykselle. Viljelijät voivat tilata ilmaisen noudon nettisivujen kautta: www.4h.fi/maatalouskalvot

 


 

4H-yhdistykseltä voit tilata nuoria vaikka leikkaamaan pihasi nurmikkoa.