Palvelut

Yrityksen ei tarvitse ollaan mitään suurisuuntaista. Sen perustaminen ei myöskään ole vaikeaa. Yritysideasi voi olla uusi, tai voit käyttää jotain jo keksittyä. Yrityksessäsi voit esimerkiksi myydä leivonnaisia, pestä ikkunoita, hoitaa lapsia tai tarjota kauppa-apua vanhuksille. Pienimuotoinen toimii hyvin, mutta suurempikaan ei ole kiellettyä.

Tarjoamme palveluita Vetelin kunnan alueella. Näitä ovat mm:

  • kodinhoitoapu
  • pihanhoito ja nurmikon leikkuu

Hinta on 17€ /tunti + alv

Nurmikonleikkuu tai trimmeröinti/raivaus yhdistyksen koneella on 19€ + alv

Nuorilla on mahdollisuus kouluttautua edellä mainittuihin työtehtäviin, sekä kerhoohjaajaksi. Tarjoamme nuorille myös mahdollisuuden tuellamme perustaa 4H-yrityksen.

Järjestämme metallinkeräyskampanjoita, sekä syksyisin palvelemme asiakkaita marja-asemalla.


Palveluiden tiedustelut ja tilaukset

040 7472347 tai veteli@4h.fi


AIV ASTIAKERÄYS 15.-16.9.2017

Keräys toteutetaan Vetelissä siten, että viljelijät tuovat tyhjät AIV-liuosastiat Vetelin 4H-yhdistyksen keräyspisteisiin. Maatilat voivat 15.–16.9. ilman maksua toimittaa tyhjät 30 litran AIV-liuoskanisterit ja 200 litran AIV-liuostynnyrit viranomaisvaatimukset täyttävään kierrätykseen. Keräyspaikka on Räyringin vanhalla kaatopaikalla Ekoroskin hyötykäyttöaseman takana osoitteessa Patanantie 31. Keräys on pe klo 12-15 ja la klo 10-15. 4H-nuori tarkastaa astiat ja pakkaa ne kuljetusta varten yhdessä viljelijän kanssa.Eastman huolehtii keräyspisteen tyhjennyksestä keräyksen päätyttyä. Keräykseen voi jättää 30 litran AIV-kanistereita ja 200 litran AIV-tynnyreitä, jotka ovat sisältäneet Kemiran, Tamincon tai Eastmanin pakkaamia AIV, Prima, Mestarin Vahva, Stabilizer tai Propcorn -tuotteita. Astioiden tulee olla tyhjiä, ehjiä ja korkkien ja kansien kierrettynä paikoilleen. Viljelijöitä pyydetään tuomaan mukanaan myös kuormalavoja, joita tarvitaan pakkaamisessa.

Metallinkeräys 30.9. saakka samassa paikassa kuin AIV-liuosastiakeräys.

 

 


 

4H-yhdistykseltä voit tilata nuoria vaikka leikkaamaan pihasi nurmikkoa.